petek, 08. april 2011

Freakasso

Vse lepo vabim na dobrodelne licitacije ročnih del na portal Mojpes.net. Licitacije trajajo do 20. aprila in celoten izkupiček gre za varovance zavetišča Horjul. Glede na letošnje valentinove licitacije, ki so bile fantastične ravno zato, ker je sodelovalo kup ustvarjalk, sem prepričana, da bi tole lahko bil dobrodelnispletni art market recimo.

Takole vas vixi skupaj z zavetiščem Horjul vabi na dražbo (klik na sliko vas pelje na pravila in čvek za licitacije:

Vsem zainteresiranim sporočam, da je vixi dvojček po znamenju in včasih malo izgine in spet pride. Kot Ljubljanica. Drugače je vixi cel čas tukaj, na FB-ju še kdaj kaj kvakne in cel čas nekaj dela. Res no, samo ko se zdi vsega preveč, dam lonec na glavo al glavo v pesek al kako se že temu reče. Termoforčki so malo na stranskem tiru, glavna lokomotiva trenutno je zavetišče Horjul, prva dva vagona pa sta bolj DTP-jevsko ilustratorska. Predvsem se v službi veliko dogaja in potem je energija na minimumu, že ko se peljem domov. Nisem več 20…

 

Aja, a veste, da dajemo ozadja za namizje? Namizni koledar pa to, tak, zastonj? Vsak mesec nov! Aja, a veste, da so tud za iPhone?

 

Ko bom velika, bo tole moj dream job.

Ni komentarjev: