ponedeljek, 25. oktober 2010

Huda zima bo.

Vixi je še vedno živa. Tudi dela marsikaj a je nedokončano ali nerealizirano ali mi ni všeč ali pa ste že vse videli. Od hišnih termoforčkov je nekaj malega pri Lenki+Škrat-u v Celju

 

in nekaj malega pri Andreji v Sežani

Ljubljančani in tisti iz Škofje loke pa pojdite v Iko kupit kaj drugega lepega, jaz sem namreč popolnoma neresna in še vedno nisem naredila nove zaloge za v Ikini trgovinici. Pa tudi za ostale ne, če smo že ravno pri tem.

 

Poskusite se izognit Daxi, ki vse preveč stvari izbrska naokrog po svetu, jih preriše, jim reče reprodukcije, jih podpiše s svojim imenom in jih prodaja. To se mi res ne zdi preveč kul.

 

Poskusite se izognit tudi zaupanju v ljudi, ker se vse prevečkrat slabo konča in poskusite misliti s svojo glavo, ker to preprečuje jemanje prevelike količine analgetikov zaradi rednih glavobolov. Pri razmišljanju, bodite iskreni do sebe. Če ste morda pokvarjeni do fundamenta, si priznajte vsaj to in ne zahtevajte, da vas drugi vidijo drugače. S tem menda ni nič narobe, svet tak je, le odgovornost za to prevzemite.

 

Jaz bom poskusila od začetka, prav od začetka, od tam, kjer se je zame vse začelo in je temelj zdrav. Res, res, čisto zares ne maram tega, da nekdo ruši nekaj, kar je meni sveto. Držala se bom precej visokih standardov, svojih lastnih.

 

Huda zima bo očitno, kajti toliko polen kot se je letos zmetalo pod noge, pa že dolgo ne. Zaščitite sivko na vrtu, da vam ne bo zmrznila.

7 komentarjev:

Urša pravi ...

A Daxi "reproducira" tudi tvoje?

Zofija pravi ...

hvala, da si me spomnila na mojo figo...jo je treba "oblečt", da ne zmrzne...

yemamaya pravi ...

benštrga, pa je res kopija. mačke in angelčki....se pravi da ostalo verjetno tudi?

mojca - mka pravi ...

o šment... o šment od šmenta! nič ne pomaga, če rečem, da za vsako rit palca raste... jo je treba hudo dolgo zalivat...

ja. ok. sva že dve, ki pometava in imava očitno roke do kolen - to naredijo težke šajtrge odpadnega materiala, ki je svoje odslužil.

gordy pravi ...

Vixi, pa kaj lahko drugega pričakuješ od "ustvarjalca" (spol ni pomemben, žal prevladuje ravno Evin), ki še pri nicku ne zna biti izviren :)

Ti si ena sama, tvoje energije ne more kopirat nihče!

Slabe kopije bodo pa šušmarji vedno delali... Žal.

vesna pravi ...

žalostno, ja.tvoje ploščice so originalno prelepe

matilda pravi ...

Vixi, Vixi...zima bo topla, sončna in prijetna, klinc...pa človek se lahko nadeja...;)
Kar manjkajo tele tvoje objave (čeprav si na ffejsbuku aktivna)...ampak jaz sem bolj blogtajp (moja problem kaj ne). Mej se in naj ti sivka ostane čila in zdrava.